Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Τσίπρας: Προκαλεί .. αηδία το ήθος του νέου ΣΥΡΙΖΑ - Όσα λένε για αργομισθίες είναι ψευδή, είμαι κομμένος εσωκομματικά

Γ. Τσίπρας: Προκαλεί .. αηδία το ήθος του νέου ΣΥΡΙΖΑ - Όσα λένε για αργομισθίες είναι ψευδή, είμαι κομμένος εσωκομματικά
«Είμαι εσωκομματικά κομμένος επιεδή δεν ανήκω στους τυφλούς υποστηρικτές Κασσελάκη» επισημάινει ο Γιώργος Τσίπρας
Αιχμηρά βέλη τόσο κατά της εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά όσο και κατά και του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Γιώργος Τσίπρας, με φόντο την λύση της σύμβασής του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Γιώργος Τσίπρας τονίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Όλα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για ‘’αργομισθία’’, για δήθεν αίτημά μου για ‘’κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία’’, για δήθεν αίτημά μου για ‘’ασφαλιστική κάλυψη’’ κλπ, είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων. Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του ‘’νέου ΣΥΡΙΖΑ’’ της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία».

«Είμαι εσωκομματικά κομμένος επιεδή δεν ανήκω στους τυφλούς υποστηρικτές Κασσελάκη»

Ο πρώην βουλευτής συνέχισε λέγοντας πως «είμαι εσωκομματικά ‘’κομμένος’’ εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους ‘’Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!’’. Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Ότι το ''κόψιμό'' μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ ‘’λίγοι’’».
Τέλος, επισημαίνει πως «αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως ‘’εκλογές’’ για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το ‘’πίστευε και μη ερεύνα’’. Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης