Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Στην ακρίβεια συγκρούονται δύο στρατηγικές - Θα κριθούν στις 9 Ιουνίου

Παππάς: Στην ακρίβεια συγκρούονται δύο στρατηγικές - Θα κριθούν στις 9 Ιουνίου
"Οι μεταμεσονύχτιες «ανησυχίες» των υπουργών της Ν.Δ. για το πόσο πάει τελικά η φέτα και το πόσο... ζυγίζει ένα κιλό αποκαλύπτουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή", σύμφωνα με τον Ν. Παππά
Σχετικά Άρθρα
«Μισή φέτα και ολόκληρη κοροϊδία Μητσοτάκη από τη μία μεριά. Μείωση ΦΠΑ, φορολόγηση υπερκερδών και αξιοποίηση υπερπλεονασμάτων από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στις 9 Ιουνίου θα κριθεί κάθε στρατηγική», δηλώνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ν. Παππάς, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Π. Μαρινάκη
Όπως αναφέρει ο κ. Παππάς, «οι μεταμεσονύχτιες «ανησυχίες» των υπουργών της Ν.Δ. για το πόσο πάει τελικά η φέτα και το πόσο... ζυγίζει ένα κιλό αποκαλύπτουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή.
Οι «εκπτώσεις» στις μονάδες μέτρησης δεν θα μας φέρουν από πρωταθλητές στην ακρίβεια, στη μέση της σχετικής λίστας».
Προσθέτει ότι στην ακρίβεια συγκρούονται δύο στρατηγικές και θα κριθούν στις 9 Ιουνίου.
Όπως εξηγεί, «η πρώτη που εφαρμόζει η Ν.Δ. και δεν ακουμπά τα υπερκέρδη, δεν μειώνει τους έμμεσους φόρους, δεν διανέμει τα υπερπλεονάσματα.
Η δεύτερη, αυτή που θέλει να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Με μείωση του ΦΠΑ και κατάργησή του στα βασικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ, φορολόγηση των υπερκερδών και αξιοποίηση των υπερπλεονασμάτων, τα οποία αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ για τα έτη 2022, 2023, 2024».
«Ο λαός θα επιλέξει ολόκληρη, καλύτερη ζωή», καταλήγει ο κ. Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης