Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: «Ντροπή να γίνεται τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς φιλάθλους»

Χρυσοχοΐδης: «Ντροπή να γίνεται τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς φιλάθλους»
«Είναι ντροπή να γίνεται τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς φιλάθλους και θεωρώ ότι όταν η χώρα αναλαμβάνει τόσα μεγάλα αθλητικά γεγονότα κι έχουμε κλειστό γήπεδο με έναν τόσο σημαντικό αγώνα, θεωρώ ότι αυτό δεν αρμόζει στη χώρα μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Το γεγονός ότι ο αυριανός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους σχολίασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να είναι μία γιορτή του αθλητισμού.
«Είναι ντροπή να γίνεται τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς φιλάθλους και θεωρώ ότι όταν η χώρα αναλαμβάνει τόσα μεγάλα αθλητικά γεγονότα κι έχουμε κλειστό γήπεδο με έναν τόσο σημαντικό αγώνα, θεωρώ ότι αυτό δεν αρμόζει στη χώρα μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 24/5, τη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποίησε σύσκεψη με αξιωματικούς στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο κομμάτι του αθλητισμού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε πως από την ημέρα που άνοιξαν τα γήπεδα, τον Φλεβάρη, μέχρι και σήμερα, εμπεδώνεται όλο και περισσότερο η ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και έξω από αυτούς. «Εγκληματικές ομάδες εξαρθρώνονται, κανόνες τηρούνται και θα τηρούνται. Κάθε ήμερα είναι μεγάλη χαρά για εμένα και για όλους μας να βλέπουμε χιλιάδες παιδιά να είναι παρών μαζί με τους γονείς τους στα γήπεδα είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ», υπογράμμισε ο υπουργός και πρόσθεσε πως «οι κανόνες θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, διότι έχουμε μπροστά μας κρίσιμα αθλητικά γεγονότα, αλλά θα τα καταφέρουμε, θα τα πετύχουμε και θα είναι αυτό μία νίκη της χώρας».
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης