Τελευταία Νέα
Πολιτική

O Hüseyin Zeybek (Νέα Αριστερά) στηρίζει DEB (Μειονοτικό Κόμμα Θράκης), Asafoglu και Παλαιστίνη

O Hüseyin Zeybek (Νέα Αριστερά) στηρίζει DEB (Μειονοτικό Κόμμα Θράκης), Asafoglu και Παλαιστίνη

Η προεκλογική συγκέντρωση του… DEB

Σχετικά Άρθρα

Tην Κυριακή 19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η τελετή χατίμ που διοργάνωσε η δομή της ψευδομουφτείας στα πλαίσια των μαθημάτων Κορανίων (Kuran Kursu) στο τέμενος του οικισμού Κενταύρου με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.
O ψευδομουφτής, που παρευρέθηκε στην τελετή Χατίμ, έκανε την προσευχή Χατίμ και την εναρκτήρια ομιλία.
Στην ομιλία του μετέφερε και τους “χαιρετισμούς και την αγάπη που έστειλε στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan, τον οποίο συνάντησε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα”.
Αξιοσημείωτο ήταν ότι όλοι οι μαθητές που έκαναν Χατίμ φορούσαν κονκάρδες που τους υπενθύμιζαν ότι η Παλαιστίνη βρισκόταν υπό καταπίεση.
Μετά την τελετή Χατίμ και τη μεσημεριανή προσευχή, ρύζι με κρέας και αϊράν σερβιρίστηκαν στους συμμετέχοντες ενώ μετά την τελετή, η ετεροκαθοριζόμενη πρόεδρος του DEB/ΚΙΕΦ κ. Çiğdem Asafoğlu και ορισμένοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές μετέτρεψαν την εκδήλωση σε προεκλογική συγκέντρωση.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά οι Fatih İsmailko,Yunus Topçu, Hüseyin Baltacı, Ozan Ahmetoğlu, İrfan Hacıgene, Ahmet Kurt με προεξάρχοντα τον βουλευτή της Νέας Αριστεράς Hüseyin Zeybek.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης