Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ενοχλεί που ο Κασσελάκης έχει τεκμηριωμένες προτάσεις - Τραγελαφικό να μιλά ο Βορίδης για λαϊκισμό

ΣΥΡΙΖΑ: Ενοχλεί που ο Κασσελάκης έχει τεκμηριωμένες προτάσεις - Τραγελαφικό να μιλά ο Βορίδης για λαϊκισμό
«Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του»
Σχετικά Άρθρα
Στις «βολές» του Κυριάκου Μητσοτάλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας σε ανακοίνωση πως ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη «στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN έδειξε να ενοχλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, έχει παρουσιάσει τεκμηριωμένες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία».
«Έδειξε ενόχληση για το γεγονός πως, παρότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν βρίσκεται στη Βουλή, κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια κοστολογημένη πρόταση νόμου για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια» σχολιάζει η Κουμουνδούρου. προσθέτοντας:
«Φάνηκε ενοχλημένος από το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι δεν βρίσκεται στη Βουλή, κατέθεσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μια πλήρως κοστολογημένη και εφαρμόσιμη πρόταση νόμου για το φορολογικό. Ενοχλημένος που ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ δεν βρίσκεται στη Βουλή, παρουσιάζει προτάσεις για το Κράτος Δικαίου και ζητά να πέσει φως στο έγκλημα των Τεμπών. Που διατυπώνει με σαφήνεια δέσμη προτάσεων για την ασφάλεια των πολιτών. Που έχει προτάσεις για την Δημόσια Υγεία, αλλά και για την Στέγαση. Που αντί να στέλνει ανούσιες επιστολές στην Κομισιόν, αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και προτείνει σοβαρές λύσεις».
«Ενοχλημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου προφανώς η εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε σχέση με το όνομά του, γιατί γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να εμποδίσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και τον αγώνα που δίνει ο πρόεδρός του για μια καλύτερη ζωή για τον ελληνικό λαό» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.​
Σε δεύτερη ανακοίνωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στρέφεται κατά του Μάκη Βορίδη, αναφέροντας πως το «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη «που πήρε… προαγωγή μετά την αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, κατέφυγε για μία ακόμη φορά στην προσφιλή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα».
Οπως σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «είναι τουλάχιστον τραγελαφικό το να κατηγορεί ο Μάκης Βορίδης κάποιον για «λαϊκισμό», ειδικά όταν πρόκειται για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τον κατηγορεί πως από την πλευρά του «δεν υπάρχει ούτε μια πρόταση» κατατεθειμένη στο πολιτικό τραπέζι.
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει ξεκάθαρες και κοστολογημένες προτάσεις για την υγεία, την ακρίβεια και το φορολογικό. Δεν αρκείται στο να αποστέλλει επιστολές «παρωδία» εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις τράπεζες και τις εταιρίες που αισχροκερδούν.
Τον αγώνα ο κ. Μητσοτάκης δεν τον δίνει απέναντι στην ακρίβεια, αλλά απέναντι στους πολίτες. Και τα μυθεύματα του κ. Βορίδη δεν γίνονται πλέον πιστευτά από κανέναν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης