Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αυτή την τραγωδία χωρίς να πέσει άπλετο φως

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αυτή την τραγωδία χωρίς να πέσει άπλετο φως
Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει -και πάλι- αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία σε ό,τι αφορά την τραγωδία των Τεμπών
Σχετικά Άρθρα
«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αυτή την τραγωδία χωρίς να πέσει άπλετο φως και χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Έχουμε τεράστιο ηθικό και πολιτικό χρέος, το σύνολο του πολιτικού συστήματος για τις ψυχές που χάθηκαν άδικα, αλλά και όσα περνάνε αυτούς τους μήνες οι οικογένειες τους». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το τόπο της τραγωδίας των Τεμπών σήμερα, κατά τη διάρκεια της περιοδεία του στη Λάρισα που πραγματοποιεί μαζί με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νίκολας Σμιτ.
Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει και πάλι αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία σε ό,τι αφορά την τραγωδία.
Από την πλευρά του ο κ. Σμίτ εξέφρασε τα συλληπτήρια στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας, ενώ ζήτησε σχετικά με την διερεύνηση της υπόθεσης να υπάρξει διαφάνεια και να πέσει φως στις αιτίες που οδήγησαν στο δυστύχημα.
Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ενώ θα πραγματοποιήσει και κεντρική πολιτική ομιλία, ενόψει των ευρωεκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης