Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Ανεξήγητη η απόφαση της ΕΠΟ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Μαρινάκης: Ανεξήγητη η απόφαση της ΕΠΟ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος
«Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών» σχολίασε ο κ. Μαρινάκης
«Ανεξήγητη» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.
«Αυτή δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία δια των αρμόδιων αρχών, εν προκειμένω της ΕΛΑΣ, δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Eίναι απόφαση όμως της ΕΠΟ, ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση και η απόφαση» επεσήμανε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Και πρόσθεσε: «Στην ίδια χώρα διοργανώνεται ένα ευρωπαϊκός τελικός του Conference League με την συμμετοχή μιας ελληνικής ομάδας και είναι μια αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Superleague που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας. Είναι κρίμα πραγματικά και ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης