Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούκας (Δήμαρχος Αθηναίων): Προκλητικό κρεσέντο από τον πρόεδρο του ΤΕΕ - Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις

Δούκας (Δήμαρχος Αθηναίων): Προκλητικό κρεσέντο από τον πρόεδρο του ΤΕΕ - Απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις
Ισχυρίστηκε «ότι για να προστατεύσουμε το περιβάλλον της Αθήνας πρέπει να φορτώσουμε την πόλη με χιλιάδες νέα κυβικά τσιμέντου»
Σχετικά Άρθρα
Στις δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΕ, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, με αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του Γιώργου Στασινού για τη δόμηση της πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, οι εν λόγω δηλώσεις αποτέλεσαν μορφή επίθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την απόφαση που πήρε πάνω στο κρίσιμο ζήτημα της εφαρμογής των διατάξεων περί επιτρεπόμενων υψών.
«Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, ισχυρίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι για να προστατεύσουμε το περιβάλλον της Αθήνας πρέπει να φορτώσουμε την πόλη με χιλιάδες νέα κυβικά τσιμέντου και πολυώροφα κτίρια», ανέφερε αρχικά ο κ. Δούκας, συμπληρώνοντας:
«Επίσης ισχυρίστηκε ότι για να προστατεύσουμε τις πόλεις, πρέπει να αφαιρεθεί από τις εκλεγμένες δημοτικές αρχές, η αρμοδιότητα του ελέγχου για το τι και πώς χτίζεται στις πόλεις τους.
Το προκλητικό κρεσέντο του προέδρου του ΤΕΕ ολοκληρώθηκε με επίθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για την απόφαση που έλαβε με συντριπτική πλειοψηφία, προκειμένου να υπερασπιστεί ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης. Απέναντι σε αυτές τις απαράδεκτες και επικίνδυνες αντιλήψεις, ο δήμος της Αθήνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη νομιμότητα και τα συμφέροντα των πολιτών. Έκαστος εφ' ω ετάχθη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης