Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Μαρινάκη και Συμφωνία Πρεσπών: Η κυβέρνηση προτάσσει την κωλυσιεργία

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Μαρινάκη και Συμφωνία Πρεσπών: Η κυβέρνηση προτάσσει την κωλυσιεργία
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ "επιλέγει να στηρίξει την κοινωνική πλειοψηφία, με την πεποίθηση ότι είναι εφικτό και ό,τι της αξίζει, μια "Καλύτερη Ζωή Τώρα" και όχι θεωρητικά και στο απώτερο μέλλον
Σχετικά Άρθρα
«Τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, για την αντιπολίτευση που μοιράζει λεφτά, παραβλέπουν το καίριο ζήτημα: πού μοιράζονται τα λεφτά, το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της χώρας, αλλά και της επιλεκτικής υπερφορολόγησης των πιο αδύναμων;», τονίζει ο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Στους φίλους, τους ημέτερους, τους λίγους και εκλεκτούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, όπως είναι η σταθερή επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ τα τελευταία πέντε χρόνια ή στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, που υφίστανται εξακολουθητικά τις συνέπειες κάθε κρίσης τα τελευταία χρόνια;», προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Όσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, απέναντι στην όποια αμφισβήτηση της άλλης πλευράς η ελληνική κυβέρνηση προτάσσει την κωλυσιεργία ως απάντηση, με τη μη κύρωση των προβλεπόμενων τριών πρωτοκόλλων συνεργασίας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Σε κάθε περίπτωση, στην οικονομία, την ακρίβεια, την φορολογία, την υγεία, την παιδεία, τα ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα, το κράτος δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιλέγει να στηρίξει την κοινωνική πλειοψηφία, με την πεποίθηση ότι είναι εφικτό και ό,τι της αξίζει, μια "Καλύτερη Ζωή Τώρα" και όχι θεωρητικά και στο απώτερο μέλλον», ξεκαθαρίζει  το κόμμα.
«Γι' αυτό καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις, πλήρως τεκμηριωμένες. Στις επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου αυτές οι προτάσεις μπορούν να τεθούν στο προσκήνιο και οι πολίτες να καταδικάσουν την αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης