Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αστυνομικοί γιούχαραν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη στα Ιωάννινα

Αστυνομικοί γιούχαραν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη στα Ιωάννινα
Ο κ. Νικολόπουλος έτυχε ιδιαίτερα «θερμής» υποδοχής» από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας κρατώντας μαύρες σημαίες

Στο επίκεντρο έντονων αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων από αστυνομικούς μπήκε το πρωί της Τετάρτης (15/5) ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Ιωάννινα.
Αναλυτικότερα, ο κ. Νικολόπουλος έτυχε ιδιαίτερα «θερμής» υποδοχής» από αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας κρατώντας μαύρες σημαίες.
«Βγείτε να δείτε πού μας οδηγείτε» και «είμαστε και εμείς λαός, φτάνει πια ο εμπαιγμός» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τα χείλη αστυνομικών.
Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους καθώς καμία προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης δεν έχει υλοποιηθεί, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα είναι η τελευταία διαταγή αναγκαστικών αποσπάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

«Περικοπές μόνο για μας:

Πότε η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας;

Πότε η αποκατάσταση των μισθών;

Πότε η αύξηση των νυχτερινών;

Ποτέ με εσάς στην Κυβέρνηση;

ΩΣ ΕΔΩ!!!», αναφέρουν οι αστυνομικοί σε ανακοίνωσή τους.

Τέλος, την ερχόμενη Παρασκευή (17/8), οι αστυνομικοί κατεβαίνουν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Δείτε τα βίντεο από τις αποδοκιμασίες:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης