Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έπρεπε να αναβάλει τη συνάντηση με τον Erdogan - Βιώνει τη θεία δίκη των Πρεσπών

Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έπρεπε να αναβάλει τη συνάντηση με τον Erdogan - Βιώνει τη θεία δίκη των Πρεσπών
Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να μην απαντήσει στις βολές που δέχεται από το ΠΑΣΟΚ για «Life Style» αντιπολίτευση
«Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο. Έπρεπε να αναβληθεί μετά τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Tayyip Erdogan τονίζοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός «έστειλε λάθος μήνυμα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε πολύ ξύλο για τις Πρέσπες και τώρα ο πρωθυπουργός ικετεύει για να εφαρμοστεί λέγοντας πως είναι κακή»

Μιλώντας στο Action24, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ είπε πως «η στιγμή της 'Θείας Δίκης' έχει φτάσει και ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε πολύ ξύλο για αυτή τη συμφωνία και τώρα ο πρωθυπουργός ικετεύει για να εφαρμοστεί λέγοντας πως είναι κακή. Εάν είναι κακή και επιζήμια για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης να φορέσει την περικεφαλαία του και να πάει να την ακυρώσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να μην απαντήσει στις βολές που δέχεται από το ΠΑΣΟΚ για «Life Style» αντιπολίτευση και σχολίασε πως για να επικεντρώνονται τα πυρά στον ίδιο και όχι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημαίνει πως κάτι σωστό κάνει.
«Έχω κάνει λάθη, έχω κάνει και σωστά αλλά τώρα χτίζουμε ένα κίνημα που θα γίνει κοινωνική κυβέρνηση. Στις ευρωεκλογές θα έχουμε ποσοστά πάνω στα οποία θα χτίσουμε για τη δημιουργία της σύγχρονης και μεγάλης κεντροαριστεράς που θα κερδίσει».
Ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος στη Θεσσαλία τόνισε πως ο προκάτοχος του Δημήτρη Κουρέτα, Κώστας Αγοραστός, δεν άφησε κανένα σχέδιο για αντιπλημμυρικά έργα και ο ίδιος δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους το νέο περιφερειάρχη στο έργο του.
«Είτε με φανελάκι, είτε με σμόκιν είμαι ο Στέφανος» είπε ο κ. Κασσελάκης, κλείνοντας τη συνέντευξη του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης