Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Μπακογιάννη: Να κρατήσει για την ίδια τις συμβουλές περί χρηστής εξωτερικής πολιτικής

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Μπακογιάννη: Να κρατήσει για την ίδια τις συμβουλές περί χρηστής εξωτερικής πολιτικής
Η Ντ. Μπακογιάννη "να παροτρύνει το κόμμα της να ασκήσει την αναγκαία αυτοκριτική", λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Απάντηση στις αναφορές της Ντόρας Μπακογιάννη στον Στεφανο Κασσελάκη και στους... «ρεμπεσκέδες», με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
"Το ποιοι είναι «ρεμπεσκέδες» και ποιοι όχι, το αποκάλυψε η ίδια η κ. Μπακογιάννη, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, όταν παραδέχτηκε την πενταετή, σκόπιμη, κωλυσιεργία της κυβέρνησης και του κόμματος της σε ό,τι αφορά την κύρωση των τριών μνημονίων που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.
"Από ‘κει και πέρα, καλά θα κάνει να κρατήσει για την ίδια τις συμβουλές περί χρηστής εξωτερικής πολιτικής και να παροτρύνει το κόμμα της να ασκήσει την αναγκαία αυτοκριτική, ιδίως όταν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις τους έχουν εκθέσει στα μάτια ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας", σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις Μπακογιάννη

Η κα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κύρωση από τη Βουλή των τριών μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία, ανέφερε πως «άκουσα και την άλλη βαρύγδουπη δήλωση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μας είπε να φέρουμε αύριο το πρωί τα τρία μνημόνια. Κασσελάκης και εξωτερική πολιτική έννοιες μέχρι στιγμής ασύμβατες. Εύχομαι να μάθει "τι εστί υφαλοκρηπίς", έχει ακόμα χρόνο».
Και πρόσθεσε πως «ο κ. Γεραπετρίτης έχει πει ότι τα μνημόνια πρέπει να ψηφιστούν, αλλά αν το κάνουμε τώρα θα δείξουμε περίπου ότι κάτι φοβόμαστε, δεύτερον ότι ετεροπροσδιοριζόμαστε και να μας κάνει τη χάρη ο κ. Κασσελάκης να κάνουμε την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος και όχι μια ετεροπροσδιορισμένη εξωτερική πολιτική. Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης