Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Άμεση ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών

Βελόπουλος: Άμεση ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ζήτησε την άμεση ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
Σχετικά Άρθρα
Την άμεση ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτηρίζοντας την «προδοτική».
«Ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται, ακόμα μια φορά, κατώτερος των περιστάσεων. Απειλεί με δήθεν αντίδραση έναντι της ευρωπαϊκής προοπτικής και πορείας των Σκοπίων στην ΕΕ, ενώ το ίδιο έλεγε και προεκλογικά και δεν έκανε το παραμικρό. Το αντίθετο έκανε: Πίεσε Γαλλία και Βουλγαρία, να μην θέσουν βέτο στην ΕΕ για την ένταξη των Σκοπίων. Ζητάμε άμεση ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αποπομπή των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ, διότι η στάση της νέας κυβέρνησης και της προέδρου ακυρώνει όλη τη Συμφωνία, η οποία εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, με τις συνεχείς παραβιάσεις της από την πλευρά των Σκοπίων (470 στον αριθμό) έχει ακυρωθεί», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Πρόσθεσε ότι «επιτέλους, η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο πρωθυπουργός».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τη χθεσινή ανεπίσημη επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα τόνισε ότι «προκαλεί αγανάκτηση η σιωπή της κυβέρνησης, απέναντι στις προκλήσεις Ράμα. Ο Ράμα είπε το εξής, αυτούσιο: Σε όσους εδώ στην Ελλάδα ξαφνιάστηκαν ή στενοχωρήθηκαν, λέω ότι δεν ήρθα να συναντήσω τους πρώην υπηρέτες τους, αλλά τους ισότιμους ιδιοκτήτες τους».
«Μας πέταξε και ένα σοβινιστικό ότι η Μπουμπουλίνα ήταν Αλβανίδα, με συνέπεια να "δέσει" η πρόκληση», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας ότι η πρόταση του κόμματος του «είναι ξεκάθαρη: Τέλος τα κονδύλια από την Ευρώπη στον Ράμα του ναρκοκράτους».
Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Επίσης, πρέπει να υπενθυμίσουμε στον Ράμα, ότι η Αλβανία κάνει σιδηρόδρομο με λεφτά της Ελλάδος. Και το τελευταίο: Απέλαση όλων των σωβινιστών που ήταν στο Γαλάτσι, κυρίως Γκέγκηδες, που ουσιαστικά δυναμιτίζουν την ειρηνική συνύπαρξη των λαών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης