Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Τρίπολη ο Κικίλιας: Φέτος έχουμε πάρει περισσότερα προληπτικά μέτρα από κάθε άλλη χρονιά

Στην Τρίπολη ο Κικίλιας: Φέτος έχουμε πάρει περισσότερα προληπτικά μέτρα από κάθε άλλη χρονιά
"Ζητάω από όλους, πυροσβέστες, εθελοντές και όλους τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας, τους πολίτες, μέγιστη εγρήγορση και σοβαρότητα για να αντιμετωπίσουμε την πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο που έρχεται"
Σχετικά Άρθρα
Στην Τρίπολη μετέβη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας, μετά την επίσκεψή του στην Πάτρα και τη σύσκεψη με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν στην Δυτική Ελλάδα και εκπροσώπους εθελοντών, παρουσία του αρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου Θ. Βάγια.
Ο κ. Κικίλιας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ σημείωσε ότι σε συνέχεια της σημερινής του περιοδείας στην Πελοπόννησο, βρέθηκε στην Τρίπολη, όπου συστήθηκε η μεγαλύτερη μονάδα δασοκομάντος σε όλη την Ελλάδα.
"Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί προτεραιότητα για εμάς καθότι έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλες πυρκαγιές, και είναι μια περιοχή πολύ κρίσιμη και υψίστης σημασίας", υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε πως "φέτος έχουμε πάρει περισσότερα προληπτικά μέτρα από κάθε άλλη χρονιά. Εφαρμόζουμε το νέο δόγμα του Πυροσβεστικού Σώματος για πιο άμεση επέμβαση στην έναρξη της δασικής πυρκαγιάς".
"Ζητάω από όλους, πυροσβέστες, εθελοντές και όλους τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας, τους πολίτες, μέγιστη εγρήγορση και σοβαρότητα για να αντιμετωπίσουμε την πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο που έρχεται", κατέληξε ο υπουργός.
kilkilias.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης