Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χείμαρρος ο Καρατζαφέρης: Αμερικανοί από το «Hilton», έλεγαν στον Παπανδρέου ποιοι θα γίνουν υπουργοί - Τι λέει για Γεωργιάδη, Βορίδη

Χείμαρρος ο Καρατζαφέρης: Αμερικανοί από το «Hilton», έλεγαν στον Παπανδρέου ποιοι θα γίνουν υπουργοί - Τι λέει για Γεωργιάδη, Βορίδη
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στην ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στις εκλογές του 2000
Σχετικά Άρθρα
Άγνωστα παρασκήνια από το 2009, που αποδεικνύουν την παρεμβατικότητα των ΗΠΑ στην ελληνική πολιτική σκηνή, αποκαλύπτει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Αναφερόμενος στις εκλογές του 2000, τότε που κατά τη διάρκεια της νύχτας ανετράπη το αποτέλεσμα και τελικά το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε νικητής, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε -μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ότι τα εκλογικά αποτελέσματα «επηρεάζονται από ξένα μαγειρεία και εδώ κάποιοι τα μεθοδεύουν. Δηλαδή μπορεί να επηρεάσει η Αμερική τις εκλογές της Ελλάδος ανετότατα». Ενδεικτικά ανέφερε τι συνέβη το 2009, «όταν ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, είχαν έρθει οι Αμερικανοί σύμβουλοι, είχαν εγκατασταθεί στον 10ο όροφο του Hilton και επέλεγαν ποιοι θα γίνουν υπουργοί».
Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη «εάν δεν είσαι πουλέν των Αμερικανών, δεν προχωράς. Ακου να σου πω ένα σκηνικό. Μόλις πας στην Ουάσινγκτον, σε γυρίζουνε, πας στη Βιβλιοθήκη, στο Κογκρέσο, σε πάνε στον πρέσβη και το βραδάκι σού λένε "έλα να πιούμε ένα ουισκάκι". Μόλις απολαύσεις ένα ουισκάκι, δεύτερο ουισκάκι, στο τρίτο σε χτυπάν στον ώμο και σου λένε "η Αμερική προσβλέπει πολύ σε σένα". Εσύ το παίρνεις πάνω σου και δεν ρωτάς τι μπορείς να κάνεις. Σκέφτεσαι τι τους ικανοποιεί, κι αυτό κάνεις».

Οι εκτιμήσεις για Βορίδη και Γεωργιάδη

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στον Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι προέρχονται από το ΛΑΟΣ.
«Ο Βορίδης σήμερα, όσο κι αν κάποιοι δεν το δέχονται, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή η παράταξη. Είναι έξυπνος, είναι μεθοδικός» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ο Αδωνις είναι ένας εξαιρετικός σολίστ, άνευ του οποίου και ο καλύτερος μαέστρος δεν πιάνει το μάξιμουμ που επιθυμεί με την ορχήστρα του. Στο σόλο εκπληκτικός. Αλλά έχω την αίσθηση ότι καλύτερος μαέστρος θα είναι ο Μάκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης