Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Η Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους - Υποκριτικό να κουνάει το δάχτυλο ο Μαρινάκης

Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Η Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους - Υποκριτικό να κουνάει το δάχτυλο ο Μαρινάκης
"Ας πάψει ο κ. Μαρινάκης τους βερμπαλισμούς κι ας αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της", αναφέρει ο Αλ. Αυλωνίτης
Σχετικά Άρθρα
«Είναι υποκριτικό και εξοργιστικό να «κουνάει το δάκτυλο» στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης για δήθεν απουσία μας από ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα της δικαιοσύνης, με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών», τονίζει ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Αλ. Αυλωνίτης, απαντώντας στη ΝΔ.
«Ο κ. Μαρινάκης γνωρίζει καλά ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, απότοκο των πολλαπλών και ανεπαρκέστατων νομοθετικών ρυθμίσεων του 2021 και 2023, που οδήγησαν στις γνωστές παλινωδίες με την εκλογή του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Τότε, είχαμε ζητήσει τη συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε», συμπληρώνει ο κ. Αυλωνίτης και επαναλαμβάνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταθέτει εμπεριστατωμένο κείμενο που αναδεικνύει όλες αυτές τις ολιγωρίες».
Ο κ. Αυλωνίτης ξεκαθαρίζει ότι «σε κάθε περίπτωση η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και από υπομνήματα. Ας πάψει ο κ. Μαρινάκης τους βερμπαλισμούς κι ας αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης