Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο πειθαρχικό οδηγείται βουλευτής του κόμματος «Νίκη», μετά το ξέσπασμα στη Βουλή

Στο πειθαρχικό οδηγείται βουλευτής του κόμματος «Νίκη», μετά το ξέσπασμα στη Βουλή
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι «οι Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες»
Σχετικά Άρθρα
Στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος, οδηγείται ο βουλευτής του κόμματος «Νίκη» Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το ξέσπασμα που είχε στη Βουλή με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη.
Μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τη συμπεριφορά στελέχους του κόμματος στην Καβάλα που χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη, αλλά ανέφερε ότι «οι Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες».
«Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.
Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν καταδικάζει τη βία, συνέχισε στην ίδια γραμμή: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία; Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς».
Ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός, παρέπεμψε το στέλεχός του που χαστούκισε την κα Δεληκάρη στην Καβάλα και ουσιαστικά την έθεσε εκτός κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης