Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το μεγάλο ξεκατίνιασμα της Αριστεράς: Ανδρουλάκης - Κασσελάκης κρατούν τα μαγαζάκια τους και δουλεύουν… για Μητσοτάκη

Το μεγάλο ξεκατίνιασμα της Αριστεράς: Ανδρουλάκης - Κασσελάκης κρατούν τα μαγαζάκια τους και δουλεύουν… για Μητσοτάκη
Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κόψουν κάθε γέφυρα μεταξύ τους και δείχνουν ότι δεν επιθυμούν καμία κουβέντα για σύμπραξη των δύο κομμάτων ώστε να αντιμετωπιστεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Tο ξεκατίνιασμα της Κεντροαριστεράς θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του Σαββατοκύριακου που πέρασε καθώς τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά εισήλθαν σε μία διαμάχη με σκληρές εκφράσεις εκατέρωθεν αποδεικνύοντας την πολιτική ανωριμότητα που διακρίνει τις ηγεσίες τους όσο και το μικρό βάρος που διαθέτουν ως αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αχτσιόγλου και Χαρίτσης κατά Κασσελάκη

Την αρχή έκανε η Έφη Αχτσιόγλου το Σάββατο σε συνέντευξή της όπου ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Κασσελάκη παρουσιάζει αλλοπρόσαλη στάση καθημερινά χωρίς να προτείνει λύσεις.
Ενώ στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Αλέξης Χαρίτσης σημείωνε ότι το στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει χαθεί ολοκληρωτικά.
Δεν μπορεί με αυτή την ηγεσία να σταματήσει εκφυλιστική μετάλλαξη του χώρου».
Και προσθέτει: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε ένα άλλο πολιτικό σχέδιο, ένα άλλο ύφος και ένα άλλο ήθος.
Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ όποιος ενέπνευσε και τον οποίο οι πολίτες εμπιστεύτηκαν για την διακυβέρνηση της χώρας.
Ακόμη και άνθρωποι που έμειναν στο ΣΥΡΙΖΑ για συναισθηματικούς η τακτικούς λόγους ασφυκτιούν με τον αρχηγικό αυταρχισμό και την κανονικοποίηση του πατρίδα θρησκεία οικογένεια που επιχειρεί ηγεσία».

Η Κουμουνδούρου τους θεωρεί δάκτυλους Μητσοτάκη

Η Κουμουνδούρου απάντησε σε αυτή την επίθεση άμεσα προσμετρώντας τη ΝΕΑ Αριστερά στους «συμμάχους» του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα τόνιζαν για τους Αχτσιόγλου-Χαρίτση ότι «Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξή τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσορίσουν στο άρμα Μητσοτάκη με ...τιμές.
Μην πάει χαμένος τόσος κόπος»…

Θέλει τους εναπομείναντες αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ

Η αλήθεια είναι ότι η Νέα Αριστερά προσπαθεί να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά της καθώς εκεί εστιάζονται οι διαρροές για το κόμμα.
Ο Κασσελάκης έχει αποφασίσει να στρίψει το καράβι προς το Κέντρο και να αφήσει κατά μέρος τις αριστερές εμμονές.
Ουσιαστικά η Νέα Αριστερά προσπαθεί να θίξει το αριστερό φιλότιμο αυτών που έχουν παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει το κόμμα αυτό.
Δεν έχει λαμβάνειν από πουθενά αλλού. Όμως, δεν ήταν η μόνη διαμάχη που έγινε το Σαββατοκύριακο.

Ο Ανδρουλάκης αποκάλεσε διασκεδαστή τον Κασσελάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής επιτέθηκε ευθέως στον Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «διασκεδαστή»!
Η Κουμουνδούρου αντεπιτέθηκε με μία ανακοίνωσε σκληρή και ενδεικτική της άποψης που έχουν για τον Ανδρουλάκη τα στελέχη της νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Σήμερα έδειξε για μια ακόμα φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας 'σωσίβιο' για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές», με την ανακοίνωση να καταλήγει: «Να του επισημάνουμε ότι ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη».

Στο ΠΑΣΟΚ θα αμφισβητήσουν τον Ανδρουλάκη το ίδιο βράδυ των εκλογών

Όσο σκληρή και να είναι η ανακοίνωση έχει στοιχεία αλήθειας.
Ο Ανδρουλάκης την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών θα έχει πρόβλημα μέσα στο κόμμα του.
Θα αμφισβητηθεί ίσως και το ίδιο το βράδυ των εκλογών, όταν θα αποτυπωθεί η τρίτη θέση για το ΠΑΣΟΚ.

Δουλεύουν μόνο για τα μαγαζάκια τους και ο Μητσοτάκης τρίβει τα χέρια του

Όμως, θα πρέπει να πούμε ότι είναι κατάντια για τον τόπο να τσακώνονται τα κόμματα για το ποιος είναι καλύτερος ώστε να είναι στην 2η θέση.
Φανερώνει κοντόφθαλμη λογική από όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως.
Η δεύτερη θέση δεν απασχολεί κανέναν ψηφοφόρο.
Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κόψουν κάθε γέφυρα μεταξύ τους και δείχνουν ότι δεν επιθυμούν καμία κουβέντα για σύμπραξη των δύο κομμάτων ώστε να αντιμετωπιστεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία φθείρεται μόνη της χωρίς αντιπολίτευση. Τόσο μέτρια είναι…
Και σίγουρα Ανδρουλάκης-Κασσελάκης θέλουν να διατηρήσουν τα μαγαζάκια τους και ρίχνουν νερό στο μύλο του Μητσοτάκη που βλέπει όλα αυτά λίγο πριν τις ευρωεκλογές και τρίβει τα χέρια του.
Όσο για τη Νέα Αριστερά, εκεί γύρω στο 3% θα μείνει πάντα…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης