Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι συναντήσεις Κουτσούμπα στις 22 - 24/4 στον Καναδά - Επόμενος σταθμός η Νέα Υόρκη στις 26 - 27/4

Οι συναντήσεις Κουτσούμπα στις 22 - 24/4 στον Καναδά - Επόμενος σταθμός η Νέα Υόρκη στις 26 - 27/4
Πρώτος σταθμός του Δ. Κουτσούμπα στις 22/4 θα είναι ο Καναδάς - Θα επισκεφτεί το Μόντρεαλ και το Τορόντο
Επίσκεψη στον Καναδά και τις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει από τις 22 ως τις 27 Απριλίου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος.
Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συμμετέχουν επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
Πρώτος σταθμός του κ. Κουτσούμπα στις 22/4 θα είναι ο Καναδάς, όπου θα επισκεφτεί το Μόντρεαλ και το Τορόντο.
Αναλυτικά, ο κ. Κουτσούμπας:
-τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο Μόντρεαλ θα συναντηθεί με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, με το ΔΣ του Εργατικού Συλλόγου Ελλήνων του Κεμπέκ και στις 19:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μόντρεαλ.
- την Τρίτη 23 Απριλίου στο Τορόντο θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά με επικεφαλής τη ΓΓ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley.
- την Τετάρτη 24 Απριλίου θα συναντηθεί με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας στο Τορόντο και στις 19:30 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο.

Στις ΗΠΑ

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσούμπας θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.
Μάλιστα, την Παρασκευή 26/4 θα συναντηθεί με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια, με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην "Amazon".
Τέλος, το Σάββατο 27/4 ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης