Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλαβίνας: Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ φέρνουν ρήγματα στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ

Γλαβίνας: Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ φέρνουν ρήγματα στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ
"Στόχος μας είναι στις 9 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει τα ποσοστά του, να πετύχει τη δεύτερη θέση και στο επόμενο στάδιο επειδή είναι σαφές ότι ο ναρκισσισμός του κ. Κασσελάκη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών, να χτίσουμε τον κεντροαριστερό πόλο με τις υγιείς δυνάμεις, που δεν ψάχνουν μεταφυσικά θαύματα, αλλά επενδύουν στον ορθολογισμό και όχι στο lifestyle», τόνισε ο Θ. Γλαβίνας
«Η χώρα χρειάζεται ένα ισόρροπο πολιτικό σύστημα με την ανάδειξη ενός άλλου ισχυρού, αξιόπιστου και σοβαρού κεντροαριστερού πόλου, όπως αποδείχθηκε στην πρόταση δυσπιστίας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο σκάνδαλο των υποκλοπών, με τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ που επέφεραν ρήγματα στο σύστημα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας.
Ο κ. Γλαβίνας μιλώντας στο EΡΤnews σχολίασε ότι το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος είναι αξιόμαχο και αξιόπιστο περιλαμβάνοντας πρόσωπα καταξιωμένα ο καθένας στον χώρο του και επανέλαβε το επίδικο της ευρωκάλπης.
«Με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και παρά την ισχυρή εντολή του 41% που έλαβε ο κ.Μητσοτάκης, ασκείται μια πολιτική που πολλαπλασιάζει τα προβλήματα. Έχει καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση να ανταποκριθεί στο ρόλο του πιέζοντας την κυβέρνηση και προτείνοντας; Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, αν είναι αριστερή ή lifestyle ή δεξιά» επισήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου.
Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Γλαβίνας υπενθύμισε ότι έναν χρόνο πριν, βάσει των μετρήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν ως κυβερνητικός πόλος, δεδομένο που δεν επαληθεύτηκε από την ετυμηγορία των πολιτών και το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο άντεξε τη σφοδρή πόλωση, αλλά ενίσχυσε τα ποσοστά του.
«Έχουμε καταφέρει να ανεβάσουμε και άλλο τις δυνάμεις μας, να ανανεωθούμε και να προβάλουμε τις πολιτικές μας. Τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα. Παρακολουθούμε και μελετάμε τις δημοσκοπήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα διαψευστούν. Στόχος μας είναι στις 9 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει τα ποσοστά του, να πετύχει τη δεύτερη θέση και στο επόμενο στάδιο επειδή είναι σαφές ότι ο ναρκισσισμός του κ. Κασσελάκη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών, να χτίσουμε τον κεντροαριστερό πόλο με τις υγιείς δυνάμεις, που δεν ψάχνουν μεταφυσικά θαύματα, αλλά επενδύουν στον ορθολογισμό και όχι στο lifestyle», τόνισε.
Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Μπελέρη, ο κ. Γλαβίνας, αφού σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει διαχρονικά εργαστεί για τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, υπογράμμισε ότι «θα ήταν περισσότερο χρήσιμος ως δήμαρχος Χειμάρρας και εκεί θα έπρεπε να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας», κάνοντας λόγο για ψηφοθηρικά κίνητρα της Νέας Δημοκρατίας.
«Ζητάμε υπευθυνότητα ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα» κατέληξε ο κ. Γλαβίνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης