Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός δεν χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες για να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα

Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός δεν χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες για να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον πρωθυπουργό να λάβει θέση για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξεπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας την απομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη.
«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε; Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο "ο" ή "η" μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι «συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ».
«Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δεν ζήτησα τη διαγραφή του. Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή. Ο πρωθυπουργός δεν χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας», συνεχίζει και καταλήγει: «Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές. Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης