Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ουάσιγκτον ο Κασσελάκης - Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη

Στην Ουάσιγκτον ο Κασσελάκης - Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη
Οι συναντήσεις του Στ. Κασσελάκη στην Ουάσιγκτον
Σχετικά Άρθρα
Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 16/4, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων, όχι όμως με μέλη της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) μετά τις πρόσφαtες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Στο μεταξύ, πριν φύγει από τη Νέα Υόρκη, ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.
Στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε χθες, βρέθηκαν τα εθνικά θέματα, ζητήματα ενίσχυσης της συνεργασίας Ομογένειας και Ελληνικού κράτους, αλλά και ζητήματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.
kass_7.JPG

Οι συναντήσεις στην Ουάσιγκτον

Επίσκεψη στην Ουάσιγκτον πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης.
Μάλιστα, στις 10:15 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Chris Pappas.
Στις 12:00 μ.μ., θα συναντηθεί με το μέλος του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ro Khanna, ενώ στις 14:30 μ.μ., θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Principal Deputy Assistant Secretary of State for European & Eurasian Affairs του State Department, Πρέσβυ Yuri Kim.
Στις 16:30 μ.μ., ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα επισκεφθεί τα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS).
Ωστόσο, ακυρώθηκε η συνάντησή του με μέλη της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee). Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ , "κρίθηκε αναγκαίο να ακυρωθεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την άρνηση του Ισραήλ να επιδιώξει την αποκλιμάκωση της έντασης, καθώς όλοι οι περιφερειακοί δρώντες οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση με σεβασμό στη διεθνή νομιμότητα και στις διαμεσολαβητικες προσπάθειες των διεθνών δρώντων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης