Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας): Ο Κασσελάκης θα τους τρελάνει τους Συριζαίους

Γεωργιάδης (υπ.Υγείας): Ο Κασσελάκης θα τους τρελάνει τους Συριζαίους
Γιατί όταν και ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με τις φιλοατλαντικές δυνάμεις, σημαίνει ότι στη μεγάλη πλειοψηφία η Ελλάδα επιλέγει επιτέλους τη Δύση είπε ο κ.Γεωργιάδης
Τα συγχαρητήρια του στον Στέφανο Κασσελάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τους… τρελάνει τους Συριζαίους.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Γεωργιάδης είπε πως η ανακοίνωση του κ. Κασσελάκη, με την οποία καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση
«Στο κομμάτι του φιλοδυτικού του προσανατολισμού, θέλω και να τον ενθαρρύνω και να τον επαινέσω.
Εμένα ενδιαφέρει πάντα το συμφέρον της Ελλάδος.
Το συμφέρον της Ελλάδας είναι με τη Δύση» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Πρόοδος

«Το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που στο παρελθόν είχε βουλευτές πάνω σε καράβια που πήγαιναν στη Γάζα, ένα κόμμα που έχει πολιτικά στελέχη που έκαναν καριέρα με τις παλαιστινιακές μαντίλες και με τις διαδηλώσεις κατά της Αμερικής και της Δύσης, παίρνει μια τόσο ξεκάθαρη υπέρ του Ισραήλ, θέση.
Αυτό είναι μεγάλη πρόοδος για την Ελλάδα.
Έρχεται σε συνέχεια της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σεβάστηκε τη στρατηγική σχέση Ελλάδας-Ισραήλ, που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά οικοδόμησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και που συνεχίζει και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης» επισήμανε ο κ.Γεωργιάδης.

Θα τους τρελάνει

«Ο κ. Κασσελάκης θα τρελάνει τους Συριζαίους. (…)
Είσαι ψηφοφόρος, μέλος ή στέλεχος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, έχεις περάσει μια ζωή, από τα παιδικά σου χρόνια στις πορείες στο Πολυτεχνείου κατά της αμερικάνικης πρεσβείας με συνθήματα τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου, όχι στους εξοπλισμούς, όχι στο Ισραήλ, ναι στην Παλαιστίνη, έξω από το ΝΑΤΟ.
Τα έχεις πει όλα αυτά, όχι μια φορά, αλλά επί σειρά δεκαετιών.
Και έρχεται ο νέος σου πρόεδρος και λέει, το ΝΑΤΟ είναι μια ιερά αμυντική συμμαχία, αυτό δεν το έχω πει ούτε κι εγώ, είναι, έχει δίκιο ο κ. Κασσελάκης, απλά έχει τύχει να μην το έχω πει, είναι μια ιερά αμυντική συμμαχία και ότι σε αυτή την συμμαχία η Ελλάδα όχι μόνο πρέπει να συμμετέχει ως μέλος αλλά να συμμετέχει και σε στρατιωτικές αποστολές και καλώς στέλνει τη φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα.
Αυτά είναι μια συγκλονιστική το τονίζω θετική εξέλιξη για τη χώρα.
Γιατί όταν και ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς συντάσσεται με τις φιλοατλαντικές δυνάμεις, σημαίνει ότι στη μεγάλη πλειοψηφία η Ελλάδα επιλέγει επιτέλους τη Δύση.
Εκεί που θα έπρεπε να είναι πάντα» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης