Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολέθρια λάθη – Με ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ παρακμής... στις ευρωεκλογές η ΝΔ - Ακρίβεια, ΛΟΑΤΚΙ+ οδηγούν στο 29%

Ολέθρια λάθη – Με ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ παρακμής... στις ευρωεκλογές η ΝΔ - Ακρίβεια, ΛΟΑΤΚΙ+ οδηγούν στο 29%
Αδύναμο ψηφοδέλτιο ευρωεκλογών, όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε στο προσκήνιο 
Ολέθρια λάθη που έχουν προβεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και τα επιτελικά στελέχη του Μαξίμου φέρνουν όλο και πιο κοντά το κακό σενάριο των ευρωεκλογών για την κυβέρνηση.
Δηλαδή το 29%.


Αδύναμο ψηφοδέλτιο ευρωεκλογών, όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε στο προσκήνιο 


Καταρχάς, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι αδύναμο.
Δεν θα έχει καμία σοβαρή δεξιά υποψηφιότητα.
Ουσιαστικά είναι ένα ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ.
Ο Πύρρος Δήμας πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Τσιόδρας (πρώην Ποτάμι), η Βούλα Πατουλίδου (πρώην ΠΑΣΟΚ), η Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ), ο Σωτήρης Σέρμπος (πρώην στενός συνεργάτης Ανδρουλάκη) και ο Σπύρος Καρανικόλας (πρώην ΠΑΣΟΚ).
Δυνατή υποψηφιότητα που να απηχεί δεξιές απόψεις δεν υπάρχει.
Το σήριαλ με τον Φρέντι Μπελέρη αποδείχτηκε φιάσκο.
Η δεξιά Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη να λαμβάνει τα email των ομογενών.
Η Ελεονώρα Μελέτη –εφόσον μπει στη λίστα- επιβεβαιώνει ότι ο Μητσοτάκης ενέδωσε τελικά στην Show Biz για να πάρει ψήφους.... αυτά είναι γραφικότητες.

Ακρίβεια και πληθωρισμός τρώνε το εισόδημα

Δεύτερον, τα καθημερινά προβλήματα παραμένουν άλυτα.
Τα οικονομικά δεδομένα που έρχονται στο Μαξίμου πονοκεφαλιάζουν καθημερινά και ξεχειλώνουν το βασικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι επί ΝΔ μεγάλωσε το εισόδημα του πολίτη.
Ο πληθωρισμός αντί να κατεβαίνει, αυξήθηκε στο 3,2%, τα βασικά προιόντα στο ράφι παραμένουν σε υψηλές τιμές, ακόμα και η μείωση των τιμών στην κιλοβατώρα δεν πέρασε στα τιμολόγια και τώρα ενόψει του πολέμου Ιράν-Ισραήλ κάποιοι πάνε να ανεβάσουν την τιμή του πετρελαίου. Τα 100ευρω που έδινε η κυβέρνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό, δεν λύνουν το πρόβλημα και δεν πείθουν.
Σε όλο το οικοσύστημα του Μαξίμου και της κυβέρνησης «παίζονται» καθημερινά τεράστια ποσά για δαπάνες και αχρείαστα έργα σε ημέτερους και κάποιοι πολιτεύονται με τα Pass στους ευάλωτους…
Δεν είναι τυχαίο που ο Χατζηδάκης, ο άλλοτε σκληρός με τους ελεύθερους επαγγελματίες, έσπευσε να ανακοινώσει μέτρα ελάφρυνσης 870 εκ. ευρώ και να καταργήσει άρον άρον το φόρο επιτηδεύματος.

Ανασφάλεια με 5 αποτυχημένους υπουργούς

Τρίτον, στον τομέα της ασφάλειας η κυβέρνηση που ευαγγελιζόταν νόμο και τάξη, απέτυχε παταγωδώς.
Έχει αλλάξει από το 2019 πέντε υπουργούς υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, έχουν παραιτηθεί αρκετοί Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ και το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
Απροστάτευτες γειτονιές, οπαδική βία (αλήθεια ο φάκελος για τα επεισόδια στο Ρέντη που χάθηκε;), βία στα σχολεία, επεισόδια στα πανεπιστήμια με κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, γκέτο στο Κέντρο της Αθήνας, η μεσαία εγκληματικότητα στα ύψη από ομάδες Ρομά και φτάνουμε στο μεγάλο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ στους Αγίους Αναργύρους που έκανε τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη να δηλώσει ότι η ΕΛ.ΑΣ χρειάζεται επανίδρυση…

Η ΝΔ προσκύνησε την αριστερή ατζέντα

Τέταρτον και ίσως και πιο σημαντικό από άποψη φθοράς.
Η ΝΔ προσκύνησε την ατζέντα των δικαιωματιστών –woke culture και από ένα κεντροδεξιό κόμμα, έγινε αριστερό κόμμα με κάποιες δεξιές μονάδες που έχουν βολευτεί σε θέσεις εξουσίας.
Η ΝΔ τα έβαλε με την Εκκλησία και τώρα δρέπει τους καρπούς της διαμάχης της.
Ο κλήρος στηρίζει είτε Ελληνική Λύση και Κυριάκο Βελόπουλο είτε Δημήτρη Νατσιό, δύο πόλους χωρίς κυβερνητική πρόταση, απλά υπάρχουν ως ψήφο διαμαρτυρίας στη ΝΔ. Το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλόφιλων δυσαρέστησε όσο κανένα άλλο νομοσχέδιο την παραδοσιακή βάση.
Η ΝΔ χάνει συνεχώς στη Μακεδονία και τώρα βάζει τους Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη, Δένδια να μαζέψουν τις διαρροές στην περιοχή.
Όμως, δεν είναι μόνο η Μακεδονία.
Μεγάλο μένος κατά της ΝΔ υπάρχει και στην Θεσσαλία, στις δυτικές συνοικίες της Αττικής και φυσικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ειδικά στα δυτικά της όπου ο κόσμος είναι πολύ συνυφασμένος με την Εκκλησία.

Mαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης