Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης κατά Αυτιά για το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»: Πάντα έτσι έκαναν οι λαδέμποροι με τα χουντικά συνθήματα

Κασσελάκης κατά Αυτιά για το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»: Πάντα έτσι έκαναν οι λαδέμποροι με τα χουντικά συνθήματα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Γιώργο Αυτιά «επίσημο προπαγανδιστή της ΝΔ» και «fake news του Σαββατοκύριακου»
Επίθεση στον Γιώργο Αυτιά για το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την ομιλία του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για την τρίτη και τελευταία παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος.
Ο Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη του συνέντευξη για την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε πως πάει στο ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια».
«Για αυτό το πράγμα με αγαπάνε, για αυτό το πράγμα με θέλουνε», είπε και πρόσθεσε: «Η οικογένεια είναι η βάση της ζωής, η θρησκεία μας είναι “παναγιά βοήθα” κάθε στιγμή και η πατρίδα είναι η καθημερινότητα.
Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, η οικογένεια για τα 25 μέτρα που έχει πάρει η ΝΔ και η θρησκεία γιατί πάντα λέμε βόηθα Παναγιά».
Σχολιάζοντας την αναφορά του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως χρήση χουντικών συνθημάτων (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια) «έκαναν πάντα οι λαδέμποροι» και χαρακτήρισε τον Γιώργο Αυτιά «επίσημο προπαγανδιστή της ΝΔ» και «fake news του Σαββατοκύριακου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης