Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπαρτιάτες: Θα αντισταθούμε στο συνταγματικό πραξικόπημα της κυβέρνησης

Σπαρτιάτες: Θα αντισταθούμε στο συνταγματικό πραξικόπημα της κυβέρνησης
«Η δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ την οδηγεί σε παρανοϊκές αντιδράσεις σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις απώλειες που υφίσταται από τα πατριωτικά κόμματα», υποστηρίζουν οι «Σπαρτιάτες»
«Η ευθεία παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δικαιοσύνη, αποτελεί όνειδος για τον νομικό πολιτισμό της χώρας. Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, κυβερνών κόμμα να ζητά τον αποκλεισμό κοινοβουλευτικού κόμματος και προδήλως αντίθετο στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό. Η δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ την οδηγεί σε παρανοϊκές αντιδράσεις σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις απώλειες που υφίσταται από τα πατριωτικά κόμματα», υποστηρίζει το κόμμα "Σπαρτιάτες" σε σημερινή ανακοίνωσή του.
«Υπό αυτό το πρίσμα», προσθέτουν, «δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι η χώρα μας κατατάχθηκε στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ σε ό,τι αφορά το κράτος δικαίου. Στο πρόσωπο των "Σπαρτιατών" κυβέρνηση μεθοδεύει την καταστρατήγηση κάθε έννοιας ανθρωπίνων δικαιωμάτων 250.000 Ελλήνων πολιτών η οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές. Οι "Σπαρτιάτες" δεν διώκονται για κανένα παράπτωμα από την ελληνική Δικαιοσύνη και η παρανοϊκή ανάγνωση του δικαίου από μέρους της κυβέρνησης θυμίζει έντονα το καθεστώς του Ερντογάν στην Τουρκία».
Οι "Σπαρτιάτες" αναφέρουν ακόμη ότι «με κάθε νόμιμο μέσο θα αντισταθούν στο συνταγματικό πραξικόπημα της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα θα δώσουν την εκλογική μάχη οργώνοντας την χώρα απ' άκρη σ΄ άκρη και θα εισέλθουν ισχυροί στο Ευρωκοινοβούλιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης