Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρό ροκ Ανδρουλάκη: Για τη μονταζιέρα στα Τέμπη πρέπει να πληρώσει η ΝΔ - Υπεύθυνοι για την τραγωδία και για ασέβεια νεκρών

Σκληρό ροκ Ανδρουλάκη: Για τη μονταζιέρα στα Τέμπη πρέπει να πληρώσει η ΝΔ - Υπεύθυνοι για την τραγωδία και για ασέβεια νεκρών
«Ο κ. Τερεζάκης γιατί δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο; Για ποιο λόγο; Εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω σήμερα» τόνισε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Στην παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη ότι μπορεί να μην έχει δοθεί ολόκληρος ο διάλογος ανάμεσα στον σταθμάρχη και τον μηχανοδηγό από την ημέρα του σιδηροδομικού εγκλήματος στα Τέμπη στάθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
«Ο κ. Τερεζάκης γιατί δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο; Για ποιο λόγο; Εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω σήμερα. Έκανε αυτές τις δηλώσεις. Αφού το ήξερε, λοιπόν, γιατί δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο, ποιο αδίστακτο χέρι την ώρα που έκαιγαν ακόμη λαμαρίνες, την ώρα που μέσα σε αυτά τα συντρίμμια δεν ξέραμε πόσοι είναι οι νεκροί, πόσοι οι αγνοούμενοι, πόσοι οι τραυματίες. Και πήρε κάποιος που δεν έπρεπε να πάρει τα ηχητικά, τα “πείραξε” και τα δίνει σε ένα φιλικό μέσο για να στήσει μία προπαγάνδα χειραγώγησης της κοινής γνώμης», τόνισε χαρακτηριστικά στον Alpha ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ παράλληλα τόνισε πως ο πρώην CEO του ΟΣΕ «το ήξερε και δεν έκανε εσωτερικό έλεγχο; Γι’ αυτό, λοιπόν, καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας, η οποία οδήγησε να πει αυτά που είπε σήμερα. Πήγα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλες οι πρωτοβουλίες που πήραμε οδηγούνε σε ένα πράγμα. Πρέπει να πληρώσει το στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. που είναι υπεύθυνο και για την τραγωδία αυτή καθεαυτή αλλά και για την ασέβεια στους νεκρούς την ώρα της τραγωδίας να έχουνε προτεραιότητα την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη στάση της κυβέρνησης στο θέμα με τα ηχητικά των συνομιλιών.
«Η κυβέρνηση τι λέει; ‘Μα έχει ο ανακριτής τα σωστά (σ.σ. ηχητικά)’. Το ακούσαμε αυτό. Πώς είναι δυνατόν κάποιος άλλος την ίδια ώρα να παίρνει τα ηχητικά παρανόμως, να τα διαστρεβλώνει, να τα χαλκεύει και να τα δίνει σε ένα Μέσο; Τους ενδιαφέρει; Γιατί δεν τους ενδιαφέρει; Γιατί πολύ πιθανόν είναι ένας από αυτούς. Αυτό πρέπει να το μάθουμε», επεσήμανε σε αιμχηρό τόνο ο κ. Ανδρουλάκης.

«Όχι στην ψήφο σε κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας»

«Όχι» στην ψήφο σε κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας», υπογράμμισε εν συνεχεία ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Ιουνίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη «θα αλλάξει τροπάριο» και θα κάνει πράγματα, όπως να ενισχύσει το ΕΣΥ ή να δει γενικότερα και να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες. «Η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης,
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση στη ΝΔ καθώς και σκληρές μάχες των ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Για τη μεταγραφή Ζαγοράκη

Ερωτηθείς για την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ παρέπεμψε στις κινήσεις άλλων κομμάτων σημειώνοντας με νόημα ότι «τώρα τους πείραξαν οι μεταγραφές» κι ότι το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόσμημα στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες απ όλους τους χώρους- από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη».
Εγώ – είπε- δεν κατηγορώ, τιμώ τον Πύρρο Δήμα γιατί έκλαψε όλη η Ελλάδα με την εθνική επιτυχία του.

«Σαχλαμάρες Κασσελάκη τα περί εκλογών με διεθνείς παρατηρητές»

Ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πρότεινε debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, έκανε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας εκλογές με παρατηρητές και εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός προτιμά να έχει αντίπαλο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τη life style πολιτική. Για τη δε εμφάνισή του στο tiktok με το βιντεάκι από την Κρήτη με τους μαγειρεμένους χοχλιούς από τη μητέρα του, δήλωσε ότι θα επανέλθει αλλά όχι συχνά με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας.
«Εγώ δεν θα φοράω καπέλα και θα λέω διάφορα. Το life style χρειάζεται όριο. Χρειάζεται θεσμική και μαχητική αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης κάνοντας κριτική για το σύνολο των κυβερνητικών πολιτικών.
«Η ΝΔ κούρασε», πρόσθεσε και παρέπεμψε για την εξαγωγή συμπερασμάτων στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης