Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολιτικά... «μαλλιοτραβήγματα»: Νέα επίθεση Ακρίτα στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Πολιτικά... «μαλλιοτραβήγματα»: Νέα επίθεση Ακρίτα στη Μαρέβα Μητσοτάκη
Σημειωτέον ότι η Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη έχει προβεί σε εξώδικη διαμαρτυρία κατά της κυρίας Ακρίτα, ενώ η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη
Νέα πυρά κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμποφσκι Μητσοτάκη εκτοξεύει η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Έλενα Ακρίτα.
«Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε - με την ανοχή της κ. Μενδώνη - για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;» διερωτάται σε νέα ανάρτησή της η κυρία Ακρίτα, προσθέτοντας πως «η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής».
Σημειωτέον ότι η Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη έχει προβεί σε εξώδικη διαμαρτυρία κατά της κυρίας Ακρίτα, ενώ η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε - με την ανοχή της κ. Μενδώνη - για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;
Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;
Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.
Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;
Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζυγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κύριες Βίκυ Σαμάρα και Νατασα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης