Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Λιθουανία για τη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών ο Σταϊκούρας - Την Πέμπτη 11/4 και ο Μητσοτάκης

Στη Λιθουανία για τη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών ο Σταϊκούρας - Την Πέμπτη 11/4 και ο Μητσοτάκης
Ο Χρ. Σταϊκούρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών της Λιθουανίας, Marius Skuodis
Στο Βίλνιους της Λιθουανίας βρίσκεται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, για τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής και του επιχειρηματικού φόρουμ της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών στις 10-11/4.
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ Μεταφορών (ITF) και θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συσκέψεις με ομολόγους του για την ανασυγκρότηση του δικτύου μεταφορών και την ενίσχυση του συντονισμένου πλαισίου βοήθειας προς την Ουκρανία.
Επιπλέον, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών της Λιθουανίας, Marius Skuodis.

Στη Λιθουανία ο Μητσοτάκης

Αύριο, Πέμπτη 11/4, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών.
Στο μεταξύ, σήμερα στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις  με τον τον Επίτροπο Οικονομίας της Ε.Ε. , Paolo Gentiloni, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου, Abdallah Bou Habib και τον Πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, Milojko Spajić.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης