Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Νοσοκομείο της Σητείας: Να επενδύσουμε στη δημόσια Υγεία - Πράξεις και όχι λόγια

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Νοσοκομείο της Σητείας: Να επενδύσουμε στη δημόσια Υγεία - Πράξεις και όχι λόγια
"Ένα νοσοκομείο το οποίο αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες, πολύ προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας για την ανθρώπινη ζωή", τόνισε ο Στ. Κασσελάκης.
«Είναι θέμα προτεραιοτήτων, να επενδύσουμε στη δημόσια Υγεία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου, την περιοδεία του στην Κρήτη από τη Σητεία.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφτηκε το νοσοκομείο Σητείας  το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού. Εκεί, τον υποδέχθηκαν πολίτες και νοσηλευτικό προσωπικό.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο νοσοκομείο της Σητείας, ο κ. Κασσελάκης σε δηλώσεις του ανέφερε πως «όποιος έχει στοιχειώδη κατανόηση του νομού Λασιθίου, συνειδητοποιεί για ποιο λόγο είναι ανάγκη αυτά τα νοσοκομεία να συνεχίσουν να υπάρχουν και επιτέλους να στελεχωθούν. Εδώ πέρα η τοπική κοινωνία με τη γενναιοδωρία της και οι νοσηλευτές και οι γιατροί με το φιλότιμο τους, κρατούν αυτό το νοσοκομείο, ας το πούμε, σε μία πολύ βασική συνθήκη, η οποία όμως μπορεί να βελτιωθεί δραστικά.
Δεν είναι δυνατόν αυτό το νοσοκομείο να μην έχει αναισθησιολόγο, παθολόγο, παιδίατρο, με προβλέψιμο πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε στο φιλότιμο για εφημερίες, όποτε χρειαστούν.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων: να επενδύσουμε στη δημόσια Υγεία. Πρέπει να στελεχωθεί αυτό το νοσοκομείο. Πρέπει να στελεχωθούν όλα τα νοσοκομεία αυτής της δύσκολης Περιφέρειας και αυτής της περιοχής του νομού, που έχει και ορεινότητα και νησωτικότητα».
«Απλά πράγματα: η ανθρώπινη ζωή έχει μια πάρα πολύ μεγάλη αξία. Ένα νοσοκομείο το οποίο αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες, πολύ προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας για την ανθρώπινη ζωή. Πράξεις και όχι λόγια», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.
kasselakis4_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης