Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Ανδρουλάκη: Χάνει την ψυχραιμία του - Γνωστό το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Ανδρουλάκη: Χάνει την ψυχραιμία του - Γνωστό το  ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη ΝΔ
"Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, απέναντι στις άναρθρες κραυγές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν θέσεις, έχουν πρόγραμμα και σχέδιο", υπογραμμίζει το κόμμα
"Όσο οι δημοσκοπήσεις σβήνουν το … όνειρο του κυρίου Ανδρουλάκη για να ξεπεράσει στις Ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και να αντισταθεί στους δελφίνους του κόμματός του, τόσο χάνει και την ψυχραιμία του", σχολίασε ο ΣΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Όπως ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του για τον Ν. Ανδρουλάκη, "επέλεξε και πάλι σήμερα να επιτεθεί στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, προσπαθώντας μάταια να τον απαξιώσει, επικεντρώνοντας παράλληλα τις αντιπολιτευτικές του κορώνες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, απέναντι στις άναρθρες κραυγές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν θέσεις, έχουν πρόγραμμα και σχέδιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών και ελπίδα σε ολόκληρο τον προοδευτικό κόσμο".
"Το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας και αναμασώντας τα fake news είναι πλέον γνωστό σε όλους", κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης