Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπανάκης: Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη - Απάντηση στις 9/6 θα πάρουν όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση

Σπανάκης: Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη - Απάντηση στις 9/6 θα πάρουν όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση
"Oι ευρωεκλογές δεν είναι μία χαλαρή κάλπη, θα δώσει πολλά μηνύματα", ανέφερε ο Β. Σπανάκης
«Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό φιλολαϊκό κόμμα στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο αριθμό μελών. Για εμάς έχει σημασία να συνεχίσουμε σε μία Ευρώπη που έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα με κοινές πολιτικές, όπως το αγροτικό, η ακρίβεια», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Β. Σπανάκης.
Ο κ. Σπανάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «σήμερα το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση θα πάρουν την απάντησή τους στις 9 Ιουνίου. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της».
Υπογράμμισε πως «ο Μητσοτάκης πήρε την Ελλάδα και την έκανε πρωταγωνίστρια και μέσα στην υγειονομική κρίση. Θέλουμε μία ισχυρή ευρωομάδα και θα ξεκινήσουμε έναν μεγάλο αγώνα σε όλους τους νομούς της χώρας για να μπορέσουμε να φέρουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στις 9 Ιουνίου».
Ξεκαθάρισε πως «οι ευρωεκλογές δεν είναι μία χαλαρή κάλπη, θα δώσει πολλά μηνύματα. Μεγάλος αντίπαλός μας είναι η αποχή και πρέπει όλοι να στείλουμε το μήνυμα».
Περαιτέρω, κάνοντας αναφορά στις μεταρρυθμίσεις, ο κ. Σπανάκης τόνισε ότι «το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που έχουμε υποσχεθεί για τον ελληνικό λαό, τα υλοποιούμε», ενώ σχολιάσε πως «οι δημοσκοπήσεις είναι σημαντικές για να μας δώσουν μηνύματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης