Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα «χρόνια πολλά» του ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ και Μητσοτάκη: «Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα παγωμένο ακροατήριο»

Τα «χρόνια πολλά» του ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ και Μητσοτάκη: «Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα παγωμένο ακροατήριο»
«Συγχαρητήρια» δίνουν από την Κουμονδούρου στον πρωθυπουργό για «το ρεσιτάλ ειλικρίνειας», σχολιάζοντας αιχμηρά την ομιλία του στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
«Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο άνοιγμα του 15ου Συνεδρίου της ΝΔ, στο Ζάππειο.
Από την Κουμονδούρου προσθέτουν πως «γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια».
Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει πως ο «αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι "φίλοι" του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως "μεταρρυθμίσεις", ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε».
Επισημάινουν δε πως «η διολίσθησή του Κυριάκου Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει "εισαγόμενο" έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».
Τέλος, σημειώνουν πως «αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια.
Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι «φίλοι» του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως «μεταρρυθμίσεις», ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε.
Η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «εισαγόμενο» έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης