Τελευταία Νέα
Πολιτική

Talent Show o ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο ο νικητής του Greek Idol 2

Talent Show o ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο ο νικητής του Greek Idol 2
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τσακαλάκο νικητή του talent show το 2011
Τους υποψήφιους στις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να ανακοινώνει η Κουμουνδούρου, περιλαμβάνοντας στη σχετική λίστα ολοένα περισσότερες προσωπικότητες από τον χώρο της λεγόμενης Showbiz, που ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική.
Μάλιστα, στην μαρκά λίστα των υποψήφιων διασημοτήτων ήρθε να προστεθεί και το όνομα συνθέτη - τραγουδιστή Παναγιώτη Τσακαλάκου ο οποίος το 2011 πήρε μέρος και νίκησε στο τηλεοπτικό talent show “Greek Idol 2”.

δασδσσσδασδαδα.JPG

Όπως τόνισε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι Ελληνοαμερικανός συνθέτης και τραγουδιστής. Γεννήθηκε το 1978 στο New Jersey των ΗΠΑ, αλλά πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στην Ελλάδα όπου τελείωσε και το Λύκειο. Σπούδασε μουσική και έκανε το μεταπτυχιακό του στην Μουσική Συνθεση στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης(S.U.N Y).
Απο το 2008 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Το 2011 νίκησε στο τηλεοπτικό talent show “Greek Idol 2”, χάρη στην υποστήριξη του κόσμου. Έχοντας γίνει πρόσφατα πατέρας, αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με την πολιτική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης