Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συμπαγής από ποτέ - Έχει αναταχθεί και δεν φοβάται τίποτα

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συμπαγής από ποτέ - Έχει αναταχθεί και δεν φοβάται τίποτα
Στα Χανιά για περιοδεία βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά της Κρήτης, βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπου τον υποδέχθηκαν μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
«Νιώθω τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους αρχίσαμε το ταξίδι αυτό πριν από 6 μήνες. Πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου βρέθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, τότε που οι εποχές ήταν δύσκολες με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα και θυμάμαι την αγάπη από τα Χανιά για το ΣΥΡΙΖΑ, την αγάπη από τον προοδευτικό κόσμο.
Έχουμε περάσει από διάφορα στάδια, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχθεί και όπως διαπιστώνεται δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι πιο συμπαγής από ποτέ, είναι ανανεωμένος, στο ιδεολογικό του στίγμα είναι ξεκάθαρος και αρχίζουμε την πορεία μας για τις ευρωεκλογές με μία καινοτόμα διαδικασία με τα προκριματικά ψηφοδέλτιά μας που άλλο κόμμα δεν τολμάει να κάνει.
Μόνο εμείς απευθυνόμαστε στα μέλη για να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του, ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στις Βρυξέλλες. Μετά το φανταρικό μου ξεκινάμε από την Κρήτη», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης