Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Βελόπουλου: Επιβεβαιώνεται η απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών - Να παραιτηθεί άμεσα ο Φλωρίδης

Παρέμβαση Βελόπουλου: Επιβεβαιώνεται η απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών - Να παραιτηθεί άμεσα ο Φλωρίδης
Την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης «ο οποίος συνεχίζει να ψεύδεται» απαιτεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
«Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επιβεβαιώθηκε και πάλι η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση που πολέμησε για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος των Τεμπών. Σήμερα μπήκαν ανακριτικές αρχές στον ΟΣΕ. Κάτι που έπρεπε να γίνει πριν από ένα χρόνο» τονίζει σε μήνυμα του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
«Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή. Το ερώτημα που γεννάται είναι ένα και μοναδικό: θα βρουν πραγματικά τα στοιχεία που υπήρχαν πριν ένα χρόνο ή θα έχουν αλλοιωθεί και αυτά;» προσθέτει από το Twitter ο κ. Βελόπουλος.
Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητεί επιτακτικά την παραίτηση του Υπουργού ΔΙκαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, «ο οποίος», όπως υποστηρίζει, «συνεχίζει να ψεύδεται».
«Είναι αδιανόητο ένας υπουργός δικαιοσύνης και να παρεμβαίνει με τις δηλώσεις του στην δικαιοσύνη και το κυριότερο να ψεύδεται και να επιχειρεί συγκάλυψη του εγκλήματος» καταλήγει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Βελόπουλος καταγγέλοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:


«Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επιβεβαιώθηκε και πάλι η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση που πολέμησε για να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος των Τεμπών. Σήμερα μπήκαν ανακριτικές αρχές στον ΟΣΕ. Κάτι που έπρεπε να γίνει πριν από ένα χρόνο. Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή. Το ερώτημα που γεννάται είναι ένα και μοναδικό: θα βρουν πραγματικά τα στοιχεία που υπήρχαν πριν ένα χρόνο ή θα έχουν αλλοιωθεί και αυτά; Από την άλλη ζητούμε την παραίτηση του κου Φλωρίδη, ο οποίος συνεχίζει να ψεύδεται. Είναι αδιανόητο ένας υπουργός δικαιοσύνης και να παρεμβαίνει με τις δηλώσεις του στην δικαιοσύνη και το κυριότερο να ψεύδεται και να επιχειρεί συγκάλυψη του εγκλήματος.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης