Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμηρός Κασσελάκης για Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ευαισθησία των πολιτικών έχει σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες

Αιχμηρός Κασσελάκης για Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ευαισθησία των πολιτικών έχει σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει αναπάντητες τις καταγγελίες του πρωθυπουργού λέγοντας πως «η ευαισθησία του εξαντλείται στα του οίκου του»
Στις καταγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για στοχοποίηση της γυναίκας του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι από την Έλενα Ακρίτα, απαντά από το Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη», αναφέρει κατ' αρχάς στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ προσθέτει με νόημα πως «δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός».
Καταλήγει δε στην αιχμηρή του τοποθέτηση, επισημάινοντας πως «η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης