Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: O Δούκας εξελέγη δήμαρχος με τις ψήφους του ... Κασιδιάρη και της «άκρας αριστεράς»

Γεωργιάδης: O Δούκας εξελέγη δήμαρχος με τις ψήφους του ... Κασιδιάρη και της «άκρας αριστεράς»
«Κρίμα για την Αθήνα μας» επισημαίνει ο Υπουργός Υγείας
Την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα να αναβάλει την προγραμματισμένη συναυλία από τη διοίκηση Μπακογιάννη υπέρ του Ισραήλ, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης επισημάινει στο twitter κατά του Δημαρχου Αθηναίων πως «κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα».
Ενώ καταλήγει υποσημειώνοντας «κρίμα για την Αθήνα μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


Προηγουμένως, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας είχε εισηγηθεί την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια, μετά τις αντιδράσεις.
Η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.
Συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου («σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες ίσως δεν θα είναι ασφαλείς τόσο για τους συντελεστές, όσο και για το κοινό») και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κρίνεται ότι η συναυλία των μουσικών συνόλων του ΟΠΑΝΔA πρέπει να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, τόνισε σχετικά ο Δήμος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης