Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα επίθεση Χριστοδουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - «Οι πολίτες δεν θέλουν επιλογές lifestyle» λέει για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη

Νέα επίθεση Χριστοδουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - «Οι πολίτες δεν θέλουν επιλογές lifestyle» λέει για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη
Οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πολιτικές, τονίζει ο βουλευτής
Νέα δημόσια πυρά προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά για την πιθανολογούμενη ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, εξαπέλυσε σε συνέντευξή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Παραχωρώντας συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, και σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να ενταχθεί ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής στα ψηφοδέλτια της Τρικούπη, ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι «οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ για το ευρωψηφοδέλτιο θα πρέπει να γίνουν με όρους πολιτικής συνάφειας».
Ο κ. Χριστοδουλάκης που υπενθύμισε ότι έχει υπάρξει γραμματέας του κόμματος και διαχειρίστηκε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών τόνισε, μάλιστα, με έμφαση ότι «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle που επικρίνει η κοινωνία».


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Χριστοδουλάκης προανήγγειλε πως θα καταθέσει τις απόψεις του στα όργανα του κόμματός για τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο απαντώντας σε ερώτηση αν έχει αρχηγικές φιλοδοξίες απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό. Κακώς θεωρείται ότι έχω αρχηγικές βλέψεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης