Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολική επαναφορά με επικοινωνιακό αναβάπτισμα: Ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει τον δικό του Greenberg στη Γαλλία

Ολική επαναφορά με επικοινωνιακό αναβάπτισμα: Ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει τον δικό του Greenberg στη Γαλλία
Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μελετάει επισταμένως ένα ενημερωτικό μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο
O Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως επιχειρεί να ανασυγκροτήσει το επικοινωνιακό του προφίλ, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαμάχη με τον Στέφανο Κασσελάκη στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, αναζητώντας νέο επιτελείο αντίστοιχης εμβέλειας με αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τα εν λόγω σενάρια φούντωσαν από μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα και η οποία τραβήχτηκε σε πτήση της Aegean, την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός ταξίδευε από Παρίσι προς Αθήνα, μετά την παρέμβασή του σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας απαθανατίστηκε να ταξιδεύει στην οικονομική θέση, ντυμένος casual με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι και, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, διάβαζε κάποια έγγραφα με γυαλιά οράσεως.
Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μελετάει επισταμένως ένα ενημερωτικό μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, με έδρα το Παρίσι, της Publicis Communications, με τίτλο «Rebranding - Alexis Tsipras».

τσιπρας_1.JPG

Από κάτω αναγράφει χαρακτηριστικά «Mars 2024» (Μάρτιος 2024).

αδδςαςδςδςαςδαα.JPG

Άλλωστε, προ ημερών είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο κ. Τσίπρας διαμηνύει σε συνομιλητές του πως «είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα rebranding», κάτι που, όπως φαίνεται από τα χαρτιά που έχει στα χέρια του, το έχει ήδη ξεκινήσει.
Επισημαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την Πέμπτη 27/3 στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση και ψήφιση της έκθεσης της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που διεξάγεται στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης