Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Ενισχυμένη η κυβέρνηση από την πρόταση δυσπιστίας – Δεν κρύφτηκε ποτέ ο Καραμανλής

Βορίδης: Ενισχυμένη η κυβέρνηση από την πρόταση δυσπιστίας – Δεν κρύφτηκε ποτέ ο Καραμανλής
Η κυβέρνηση έχει κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μην συγκαλυφθεί τίποτα στην υπόθεση των Τεμπών υποστήριξε ο κ.Βορίδης
Την εκτίμηση πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Μ. Βορίδης, ο οποίος επισήμανε πως ουδέποτε κρύφτηκε ο Κ. Καραμανλής για την υπόθεση των Τεμπών.
«Η αποτελεσματικότητα της πρότασης δυσπιστίας θα κριθεί σε δύο επίπεδα.
Το πρώτο κατά πόσο θα δημιουργήσει κάποια είδους ρηγμάτωση στην κυβέρνηση.
Εκτιμώ ότι η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από αυτό.
Δεύτερον, ένα έλλειμμα επικοινωνιακό, ενημέρωσης ως προς τη θέση της κυβέρνησης που υπήρχε, αναπληρώνεται» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βορίδης.

Για Καραμανλή

Σχετικά με τα πυρά της αντιπολίτευσης ότι κ. Κώστας Καραμανλής κρύβεται από την υπόθεση ο κ. Βορίδης σχολίασε ότι ποτέ δεν κρύφτηκε.
«Κατάθετε 8,5 ώρες στην εξεταστική επιτροπή.
Έχει μιλήσει στην πρώτη συζήτηση όταν εξετάσαμε τα αιτήματα για τις εξεταστικές και τις δύο προκαταρκτικές. Δε μίλησε μόνο στη συζήτηση για την αποτίμηση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.
Ερωτηθείς για τον αν ο κ. Καραμανλής έδωσε απαντήσεις χθες κατά τη χθεσινή του ομιλία ο κ. Βορίδης απάντησε «δε θεωρώ ότι προστέθηκε κάτι καινούργιο».
Παράλληλα, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μην συγκαλυφτεί τίποτα» στην υπόθεση των Τεμπών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης