Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου: «Τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα» - «Εθνική εισαγγελέα» την αποκάλεσε ο Γεωργιάδης

Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου: «Τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα» - «Εθνική εισαγγελέα» την αποκάλεσε ο Γεωργιάδης
Σκληρή διαμάχη στην Ολομέλεια μεταξύ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και του υπουργού Υγείας
Άγρια κόντρα και αντεγκλήσεις μεταξύ των εδράνων της πλειοψηφίας και του βήματος της ολομέλειας προκάλεσε η αναφορά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή ότι τα χέρια της κυβέρνησης είναι βαμμένα με το αίμα των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απευθύνθηκε μάλιστα σε προσωπικό τόνο στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα εν αναμονή της τοποθέτησής του.
«Μην γελάτε. Μας κουνάτε το κεφάλι. Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο στο τέλος» τόνισε σχετικά η κυρία Κωνσταντοπούλου προκαλώντας την έκρηξη του κ. Αδωνη Γεωργιάδη.

Η σύγκρουση Κωνσταντοπούλου - Γεωργιάδη



Εν συνεχεία ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Α. Γεωργιάδης: Μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Εισαγγελέας είστε κυρία μου.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα μου λέτε “έτσι”;

Θ. Μπούρας: Δεν είστε σε δικαστήριο. Σας παρακαλώ να απευθύνεστε στο ακροατήριο

Ζ. Κωνσταντοπούλου: τι είπατε;

Α. Γεωργιάδης: κυρία εθνική εισαγγελεύς

Θ. Μπούρας: συνεχίστε σας παρακαλώ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: εκτίθεστε

Θ. Μπούρας: Εγώ δεν εκτίθεμαι και δεν σας φοβάμαι. Μην απευθύνεστε στο ακροατήριο αλλά στο προεδρείο

Ζ. Κωνσταντοπούλου: σε εμένα το λέτε; Δεν ακούτε την οχλαγωγία; Εσείς και ο κ. Γεωργιάδης είστε εκτεθειμένοι γι αυτό και με βλέπετε ως εισαγγελέα

Θ. Μπούρας: σας παρακαλώ έχουμε και εμείς αντοχές . Συνεχίστε. Δεν είστε σε δικαστήριο

Ζ. Κωνσταντοπούλου: κυρία Παπακώστα η οικογένεια Πλακιά σας απάντησε και εγώ είμαι με την οικογένεια των 3 κοριτσιών που κόπηκε το νήμα της ζωής τους.

Δεν θέλετε να μιλάει όποιος αποτελεί κίνδυνο. Σε εμένα δεν μπορείτε να πείτε όσα λέτε σε άλλα κόμματα. Αντιλαμβάνεστε ότι σφίγγει ο κλοιός . Όπως το αντιλαμβάνεται και ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης