Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρόταση μομφής - Βουλή: Με την Erin Brokovich παρομοίασε ο Τσακαλώτος τη Μαρία Καρυστιανού

Πρόταση μομφής - Βουλή: Με την Erin Brokovich παρομοίασε ο Τσακαλώτος τη Μαρία Καρυστιανού
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς παρομοίασε τη «μάνα των Τεμπών» με την ακτιβίστρια που ενσαρκώθηκε από την Julia Roberts
Έντονες συζητήσεις προκάλεσε στη Βουλή ο παραλληλισμός της προέδρου του συλλόγου των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, με την περίφημη ακτιβίστρια Erin Brokovich -που ενσαρκώθηκε στον κινηματογράφο από τη ηθοποιό Julia Roberts- από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Αριστεράς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς παρομοίασε τη «μάνα των Τεμπών» με την την ιστορία μιας διαζευγμένης μητέρας, της Erin Brokovich που παρά την έλλειψη νομικής εξειδίκευσης διεξάγει μία θαρραλέα έρευνα για τη μόλυνση του νερού της πόλης Χίνκλεϊ στην Καλιφόρνια από την εταιρία, PG&E.
Αποκάλεσε δε «νέμεση» την κ. Καρυστιανού για την κυβέρνηση.
Από εκεί και πέρα, επισήμανε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει την ηγεμονία στο κοινωνικό μπλοκ που επιδιώκει να κυριαρχήσει, με αποτέλεσμα -όπως πρόσθεσε- η πλειοψηφία να επιστρατεύει τον αυταρχισμό.
«Η Νέα Αριστερά δεν θεωρεί ότι το κυρίαρχο είναι να πέσει ο Μητσοτάκης. Θέλουμε να πέσει αλλά το κυρίαρχο είναι να πέσει το κοινωνικό-οικονομικό μπλοκ που τον στηρίζει» πρόσθεσε και υπογράμμισε πως το κόμμα του επιθυμεί μια κοινωνία με λογοδοσία και πράσινη μετάβαση ως απάντηση στην κλιματική κρίση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης