Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για πρόταση μομφής, Κασσελάκη και μονταζιέρα: Κανένα θέμα αλλοίωσης της έρευνας για το δυστύχημα των Τεμπών

Μαρινάκης για πρόταση μομφής, Κασσελάκη και μονταζιέρα: Κανένα θέμα αλλοίωσης της έρευνας για το δυστύχημα των Τεμπών
Aνασύρθηκε «ένα λυμένο θέμα ένα χρόνο μετά, που δεν επηρεάζει την ουσία της υπόθεσης, για να παρουσιαστεί ως ένα ακόμα ζήτημα στο ευρύτερο αφήγημα της συγκάλυψης», τόνισε ο Π. Μαρινάκης
Σχετικά Άρθρα
«Η αστυνομία έχει πάει στη δικαιοσύνη τις πλήρεις συνομιλίες από τα καταγραφικά του ΟΣΕ, δεν τίθεται κανένα θέμα αλλοίωσης της έρευνας για το δυστύχημα των Τεμπών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, απαντώντας στα περί μονταζιέρας για την τραγωδία.
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 έκανε λόγο για αφήγημα αμφισβήτησης του ανθρώπινου λάθους, το οποίο έχει ήδη παραδεχτεί ο σταθμάρχης εξ αρχής και πρόσθεσε πως δεν πρόκειται μόνο για ανθρώπινο λάθος, αν και αυτό δεν αμφισβητείται.
Όπως ανέφερε, ανασύρθηκε «ένα λυμένο θέμα ένα χρόνο μετά, που δεν επηρεάζει την ουσία της υπόθεσης, για να παρουσιαστεί ως ένα ακόμα ζήτημα στο ευρύτερο αφήγημα της συγκάλυψης».
Σημείωσε δε, πως στο πλαίσιο της τραγικής αυτής υπόθεσης, υπάρχει πρόσφορο έδαφος να καλλιεργηθούν θεωρίες συνωμοσίας και ζήτησε «να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει ήσυχα αντικειμενικά και αμερόληπτα τη δουλειά της, να ερευνήσει τους πάντες και τα πάντα».

Για πρόταση μομφής

Με αφορμή τη πρόταση μομφής  που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μαρινάκης  την χαρακτήρισε πολύ σημαντική κοινοβουλευτική διαδικασία και ανέφερε ότι λίγο μετά το δημοσίευμα έρχεται ο κ Ανδρουλάκης - ο οποίος έχει καταλογίσει τα χίλια μύρια όσα στην κυβέρνηση - και καταθέτει πρόταση δυσπιστίας για ένα θέμα από το οποίο δεν προκύπτει ούτε ζήτημα αλλοίωσης της δικαστικής έρευνας, ούτε θέμα επηρεασμού της κοινής γνώμης γιατί ο σταθμάρχης έχει ομολογήσει.
«Έχουμε καθήκον όταν φαίνεται να απειλείται η αλήθεια να βγούμε μπροστά και να μην αφήσουμε κανένα ψεγάδι,  καμία σπιθαμή παραπληροφόρησης», είπε χαρακτηριστικά.

Για Κασσελάκη

Τέλος , ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε συνειδητό υπονομευτή του πολιτεύματος τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολιάζοντας το άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στην Εφημερίδα των Συντακτών, με το οποίο ζητά τη διεξαγωγή εκλογών με διεθνείς παρατηρητές.
«Ο κ Κασσελάκης ελαφρά τη καρδία παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα, δεν θα το αφήσουμε να πέσει κάτω», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης