Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τέμπη – Πατέρας θύματος κατά Καραμανλή: Ο ξεδιάντροπος κουνούσε το δάχτυλο στην εξεταστική – Ανανδρία με την ασυλία

Τέμπη – Πατέρας θύματος κατά Καραμανλή: Ο ξεδιάντροπος κουνούσε το δάχτυλο στην εξεταστική – Ανανδρία με την ασυλία
«Το να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία είναι το λιγότερο άνανδρο» τόνισε ο πατέρας του θύματος
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για προσπάθεια «κουκουλώματος» των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών εξαπέλυσε ο πατέρας ενός θύματος, Χρήστος Χούπας, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρό του τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ξεδιάντροπο».
Το να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία είναι το λιγότερο άνανδρο. Ευελπιστούμε, αλλά δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Θέλουμε τη δικαίωση» είπε ο κ. Χούπας μιλώντας το πρωί της Κυριακής (24/3/2024) στο Mega για την αποκάλυψη του Βήματος περί «μονταζιέρας» στα ηχητικά ντοκουμέντα με τις συνομιλίες του σταθμάρχη.

«Ο ξεδιάντροπος κουνούσε το δάχτυλο»

«Έχουμε πολλά στοιχεία στα χέρια μας που δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμα.
Από πίσω κρύβεται κουκούλωμα, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται.
Όλο το Καραμανλέικο προσπαθούν να καλύψουν. Θα μπορούσε, τη στιγμή που κουνούσε το δάχτυλο, ο ξεδιάντροπος, θα μπορούσε εφόσον θεωρεί τον εαυτό του αθώο να βρεθεί στη διάθεση της δικαιοσύνης και να αθωωθεί ενδεχομένως.
Το να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία είναι το λιγότερο άνανδρο. Ευελπιστούμε, αλλά δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Θέλουμε τη δικαίωση», σημείωσε ο κ. Χούπας.
«Κάθε μέρα, το βράδυ μας μιλάνε τα παιδιά μας. Παιδιά χάσαμε όχι γατιά. Τα παιδιά μας τα τρώει το χώμα. Και κουνάει το δάχτυλο, σε ποιον τον κουνάει;
Τυχαία πήρε το επίθετο αυτό, δεν μόχθησε για να το αποκτήσει. Αλλά τι να πεις στην Ελλάδα. Ευθύνη φέρει ο υπουργός. Από τα συστήματα ασφαλείας δεν δούλευε κανένα. Μου είναι αδιάφορο αν θα τιμωρηθεί ένας ή πολλοί.
Η προσπάθεια στρέφεται εναντίον μόνο του σταθμάρχη. Δεν μπορεί να φταίει μόνο αυτός, είναι άνθρωπος, αν πάθαινε κάτι;», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης