Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου
"Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
«Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχει επανειλημμένα ζητήσει από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τα σκάνδαλα που συσσωρεύονται στην πόρτα του Μαξίμου», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».
«Σκάνδαλα που αφορούν και την υποκλοπή και διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με προφανή στόχο τη χειραγώγηση της ψήφου τους. Που αφορούν επίσης το κόστος του επικοινωνιακού επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, όπως επίσης και τις αμοιβές του προσωπικού επικοινωνιολόγου του πρωθυπουργού, Σταν Γκρίνμπεργκ», σημειώνει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει αναφέροντας ότι «μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μην δίνει η ίδια απαντήσεις, όμως κάποια από αυτά τα ερωτήματα απαντώνται από την αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «Documento». Να θεωρεί δεδομένο πως, όπως και στο έγκλημα των Τεμπών, έτσι και στα άλλα μεγάλα σκάνδαλα που προσπαθεί να κρύψει βαθιά στην ντουλάπα της, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα».

Το δημοσίευμα

Με τίτλο "Στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» στην υπηρεσία του Μητσοτάκη" κυκλοφορεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento.
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει τις στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» που έχει στην υπηρεσία του ο Κ. Μητσοτάκης και οι οποίοι έστηναν κάλπες με εταιρείες μαύρης προπαγάνδας.
Η εφημερίδα παρουσιάζει το χρονικό της μεγάλης χειραγώγησης και πώς οι «μεγάλοι αδελφοί» έφεραν στην Ελλάδα μεθόδους μυστικών υπηρεσιών και ψυχολογικού πολέμου, αλλά και πώς οι Majoritas και Questia άλωσαν τα Βαλκάνια καθώς και τα «βελούδινα πραξικοπήματα» αλά Cambridge Analytica υπέρ διεφθαρμένων ηγετών.

doc_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης