Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης - Η συνάντηση με τον Trudeau στο Μόντρεαλ, τι θα ακολουθήσει

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης - Η συνάντηση με τον Trudeau στο Μόντρεαλ, τι θα ακολουθήσει
Η  επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη θα σηματοδοτήσει την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα
Σχετικά Άρθρα
Διήμερη επίσκεψη στον Καναδά πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα, σήμερα, Κυριακή 24/3,στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Καναδό ομόλογό του, Justin Trudeau, στο Μόντρεαλ.
Στη συνέχεια, στις 17:30 ο Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τη δοξολογία για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου στον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στις 18:50 μαζί με τον Justin Trudeau θα παρακολουθήσουν την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.
Στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός και ο Καναδός ομόλογός του θα παραστούν και θα μιλήσουν σε εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.
Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός από το 1983 που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στον Καναδά και η επίσκεψή του θα συνοδευτεί και από συμφωνία για την προμήθεια 7 Canadair για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.

Στο Τορόντο

Το πρωί της Δευτέρας 25/3 , ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Τορόντο, όπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας θα έχει συνάντηση με τον επαρχιακό Πρωθυπουργό του Οντάριο, Doug Ford.
Στις 18:30ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε εκδήλωση του Economic Club of Canada, όπου θα έχει συζήτηση με τον επιχειρηματία Nik Nanos. Θα ακολουθήσει συνάντηση με επιχειρηματίες και γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού.
Στις 21:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί ερευνητικό κέντρο στο Mars Discovery District.
Τέλος, στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα , ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε ομογενειακή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Τορόντο, στην οποία θα συμμετάσχει και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης