Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκαριστική δήλωση βουλευτή της ΝΔ για Καραμανλή - «Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

Τραγωδία στα Τέμπη: Σοκαριστική δήλωση βουλευτή της ΝΔ για Καραμανλή - «Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»
«Επειδή ήμουν ο αρμόδιος γενικός γραμματέας όταν συνέβη αυτό, να επικοινωνήσω με τις οικογένειες, αντιλαμβάνεστε ότι ήταν για εμένα πάρα πολύ οδυνηρό» τόνισε ο βουλευτής
Μια σοκαριστική δήλωση έκανε ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σταμάτης, σχολιάζοντας την τραγωδία των Τεμπών και ειδικότερα τη στάση του παραιτηθέντος Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.
Ειδικότερα, τοποθετούμενος στο Attica TV και σχολιάζοντας δήλωση έτερου βουλευτή της πλειοψηφίας, του Λευτέρη Κτιστάκη, ο οποίος είπε πως θα παραιτούνταν της ασυλίας εάν ήταν στη θέση του κ. Καραμανλή, ο κ. Σταμάτης ξεκαθάρισε, αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους καλεσμένους: «Και εγώ θα σας πω ότι μπορεί να είχα αυτοκτονήσει».
Μάλιστα επέμεινε στη θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «σας το λέω και εγώ μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Αλλά σας λέω δεν πρέπει να λέμε τι θα κάναμε εμείς γιατί έτσι...».
«Τι εννοείτε;» ρώτησε η Δώρα Αυγέρη για να της απαντήσει ο κ. Σταμάτης: «εγώ δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας».
«Απλά νομίζω, στην απάντηση τι θα κάναμε εμείς, είναι σαν να αδειάζουμε αυτόν που δεν κάνει αυτό που είτε θέλουμε εμείς, είτε θέλει η κοινωνία», τόνισε ο βουλευτής.

Ολόκληρος ο διάλογος:

-Δώρα Αυγέρη: Συγγνώμη, αλλά εμένα με σοκάρει αυτό που λέτε.
-Γιώργος Σταμάτης: Να μην σας σοκάρει καθόλου.
-Αυγέρη: Όταν λέει κάποιος ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει, άρα φαντάζομαι στο ελάχιστο θα είχατε παραιτηθεί της ασυλίας σας.
-Γιώργος Σταμάτης: Ο κάθε άνθρωπος είναι τελείως διαφορετικός, διαχειρίζεται τελείως διαφορετικά. Επειδή ήμουν ο αρμόδιος γενικός γραμματέας όταν συνέβη αυτό, να επικοινωνήσω με τις οικογένειες, αντιλαμβάνεστε ότι ήταν για εμένα πάρα πολύ οδυνηρό. Σηκώνοντας το τηλέφωνο κάποιος που έχασε τον άνθρωπό του, να μην ξέρεις τι θα του πεις. Απλά να του λες ότι είσαι εδώ ως κράτος και αν κρίνει, όποτε κρίνει, αν χρειάζεται κάτι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης