Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιτέλους κάποιος το είπε από τη ΝΔ - Γαλάζιος βουλευτής για Καραμανλή: «Εγώ θα παραιτούμουν από την ασυλία…»

Επιτέλους κάποιος το είπε από τη ΝΔ - Γαλάζιος βουλευτής για Καραμανλή: «Εγώ θα παραιτούμουν από την ασυλία…»
Ο κ. Κτιστάκης επέκρινε τη στάση του πρώην υπουργού
Την επομένη της συνεδρίασης της Βουλής για το πόρισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη, συζήτηση που δεν απέδωσε τίποτα αφού δεν προστέθηκε καμία πληροφορία στα όσα ήδη ξέρουμε, ούτε έγινε κάποιο βήμα προς την διαλεύκανση της υπόθεσης…η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα κλίμα μεγάλης δυσφορίας στην κοινή γνώμη.
Κλίμα δυσφορίας που τροφοδοτείται από την πεποίθηση των πολιτών ότι επιχειρείται συγκάλυψη και από την ασυλία των πολιτικών.
Σε αυτό το κλίμα έρχεται η δήλωση του γαλάζιου βουλευτή Λευτέρη Κτιστάκη, που δήλωσε για τον Κώστα Καραμανλή- εμμέσως- ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί από την ασυλία. Είναι ο μόνος που το έχει πει ευθέως αλλά αυτό φαίνεται να είναι το κλίμα στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Ότι δηλαδή η επιμονή του κ. Καραμανλή να κρύβεται πίσω από τον νόμο περί Ευθύνης Υπουργών κάνει τεράστια ζημιά στην κυβέρνηση.
Ο κ. Κτιστάκης επέκρινε ουσιαστικά τη στάση του πρώην υπουργού δηλώνοντας (στο Attica TV) πως ο ίδιος δεν θα ακολουθούσε το δικό του παράδειγμα.
"Θα παραιτούμουν από την ασυλία. Το λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι μια γενικότερη φιλοσοφία που έχω για χρόνια και τώρα που εκλέχθηκα δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω" είπε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης