Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ρόζα Βρεττού, Κώστας Χρυσόγονος, Ηλίας Κικίλιας και Παναγιώτης Δημόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο

ΠΑΣΟΚ: Ρόζα Βρεττού, Κώστας Χρυσόγονος, Ηλίας Κικίλιας και Παναγιώτης Δημόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του στη Βουλή
Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συμμετέχουν η καρδιολόγος Ρόζα Βρεττού, ο οικονομολόγος Ηλίας Κικίλιας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Παναγιώτης Δημόπουλος, και ο συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του στη Βουλή.
Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ενισχύεται από ανθρώπους με κύρος και άποψη. Καθένας έχει προσφέρει πολλά στην ξεχωριστή επιστημονική του διαδρομή. Η οπτική και η εμπειρία τους είναι πολύτιμος σύμμαχος στον κρίσιμο αγώνα που θα δώσει η παράταξή μας στις ευρωπαϊκές εκλογές.
Καλωσορίζω σε αυτήν την προσπάθεια τη Ρόζα Βρεττού, γιατρό-καρδιολόγο που υπηρετεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών Παναγιώτη Δημόπουλο. Τον οικονομολόγο Ηλία Κικίλια. Τον συνταγματολόγο Κώστα Χρυσόγονο. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης